BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

MHP'den Fatih Portakal'a ağır sözler: Soytarı!

Ünlü anchorman Fatih Portakal için çok sert ifadeler kullanan MHP açıklamasında Portakal için "Fox TV’nin Soytarısı" denildi.

Abone ol

MHP, FOX TV Spikeri Fatih Portakal için “Fox TV’nin Soytarısı, Liderimiz Devlet Bahçeli'nin sağlığı üzerinden anket-hesap yapacak kadar alçalmış, insanlığını yitirmiştir” dedi. MHP'ye canlı yayında cevap veren Portakal "aynen iade ediyorum" dedi.

Portakal'ın Twitter'da düzenlediği ankete sert tepki gösteren MHP, Twitter'dan sert mesajlar verdi.

FOX TV spikeri Portakal, bugün Twitter hesabından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında anket yaptı. Portakal takipçilerine “Sizce Devlet Bahçeli geçirdiği kalp operasyonundan sonra sağlık gerekçesiyle genel başkanlığı bırakır mı?” sorusunu yöneltti.

MHP’nin Twitter hesabı, Portakal’a cevaben, “Fox TV’nin Soytarısı Fatih Portakal Liderimiz Devlet Bahçeli'nin sağlığı üzerinden anket-hesap yapacak kadar alçalmış, insanlığını yitirmiştir” ifadelerini kullandı.

Portakal, kendisine yöneltilen tepkiyi Twitter hesabından, “Ekrandan ilk gün geçmiş olsun dileğinde bulunan kişiye keşke bu sözü kullanmasaydınız. Tepki hakaretsiz de olabilirdi” sözleriyle değerlendirdi.

CANLI YAYINDA CEVAP VERDİ: AYNEN İADE EDİYORUM

FOX Ana Haber anchorman'i Fatih Portakal, MHP'nin resmi twitter adresinden kendisi ile ilgili atılan tweete canlı yayında yanıt verdi.

Fatih Portakal, "Emeğini ortaya koyan, sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya çalışan, kimsenin toplum mühendisliğine veya birey mühendisliğine soyunmayan bir insanım. Soytarı değilim. Onu iade ediyorum size aynen." dedi.