BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.476,58
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den Davutoğlu'na 'Menderes' cevabı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “Menderes asılırken MHP neredeydi” sözüne, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'dan cevap geldi.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “Menderes asılırken MHP neredeydi” ifadesine, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'dan  “O zaman MHP diye bir parti yoktu bre cahil adam” diye yüklendi.

"DAVUTOĞLU NE YAPIYORDU, KARYOLANIN ALTINA MI SAKLANIYORDU"

MHP'li Vural'ın Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Davutoğlu'na cevaben, “Tevellütü yetmiyor belli ki. Kendisinin başbakan olduğundan haberdar olmadığını, kendisini hala müsamerede zannettiğini biliyoruz da, acaba 12 Eylül’de bir insanlar idam edilirken kendisi neredeymiş? O zaman bir sağdan, bir soldan diye insanlar idam edilirken Davutoğlu ne yapıyordu, karyolanın altında mı saklanıyordu? 12 Eylül’de biz işkence gördüğümüzde ne yapıyordu, kebap mı yiyordu?" dedi.

oktay-vural.20150513152928.jpg

VURAL: DAVUTOĞLU, MOON TARİKATININ GEZİLERİNDEYDİ

Vural, çarpıcı bir iddia ortaya atarak "Kendisi o zamanlar Moon tarikatının gezilerindeydi. Soruyorum kendisine, Moon tarikatıyla geziye katıldı mı katılmadı mı? O gemilerle gezip dolaşırken biz fikir mücadelesi veriyorduk. Bilgi olmadan fikir, fikir olmadan siyaset olmaz, bunun tipik örneği Davutoğlu’dur.” dedi.