BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'de son kaset iddiası

MHP'deki kaset skandalını önceden bilen eski milletvekili Tevfik Diker'in yeni iddiası yine MHP'yi çok karıştıracak.

Abone ol

MHP'deki kaset depremini önceden bilen isim olarak dikkatleri çeken eski Milletvekili Tevfik Diker, yeni bir iddia daha ortaya attı. Diker'e göre kasetlerin arkasından bir MHP'li çıkabilir.

MHP'deki ilk kaset skandalından sonra "8 kişinin daha kaseti var" açıklaması yapan eski DYP Milletvekili Tevfik Diker çok çarpıcı bir iddia daha ortaya attı. Diker, "üç kaset daha çıkabilir" dedi ve görüntülerin kaydedilemesi ve yayınlanmasının arkasından MHP'li bir yöneticinin olabileceğine işaret etti.

"Hakkında kaset olduğu iddia edilen 5 genel başkan yardımcısından ikisinin hakkındaki yayınlanmayan kasetin çekildiği mekan ve bu iki kişinin katıldığı toplantı ile ilgili MHP'li bir yöneticinin ismi yakında kamuoyuna yansıyabilir. MHP yöneticisinin genel başkan yardımcılarının senin olduğu bir yerde kasetleri çekiliyor, kayda giriliyor. Ama o toplantı ile ilgili düzenleyici sensin. Kasetleri olduğu söylenen isimleri Bahçeli'ye iletmek istedim ama benle konuşmadı. Demek ki kendisi de o isimleri biliyor."