BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
POLİTİKA

MHP'de flaş Sefer Aycan gelişmesi 'Ne dersek o olacak' demişti

Seçimin ardından yaptığı 'Meclis'te ne dersek o olacak. Erdoğan'ı MHP kurtardı' sözleriyle dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan jet hızıyla görevden alındı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aycan Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği akşam yemeğinde AK Partililerin tepkisini çekecek sözlere imza atmıştı. MHP'nin çıkardığı 49 vekille TBMM'de kilit önemde olacağına vurgu yapan Aycan "Bundan sonra mecliste siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP Mecliste kilit konumdadır ve MHP'nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır" demişti. Bu sözler üzerine Aycan MHP yönetimi tarafından görevden alındı.

"BİZ NE DERSEK O OLACAKTIR" DEMİŞTİ" Yüzde 5 oy bekleyenlere en büyük cevabı MHP'ye gönül veren dava arkadaşlarım, parti yönetimimiz, ülküdaşlarım ve Türk milliyetçileri vermiştir. Tabii bu cevap Kahramanmaraş'ta da kendisini göstermiştir. Elbette 49 vekil bizim beklediğimizden azdır. Ama bugünkü 49 vekil, bütün değerlerin üstündedir, büyük bir mücadelenin eseridir ve Meclis aritmetiğinde MHP'yi kilit konumuna getirmiştir. 600 vekil var ama her zaman, bundan sonra bütün gözler 49 vekilin üzerinde olacaktır, genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra Meclis'te siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır.

Sitene Ekle
Etiketler