BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  POLİTİKA

MHP'de beklenen istifa geldi Bahçeli'ye resti çekti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül MHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Abone ol

Bahçeli'nin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, partisinden istifa etti. Gül'le birlikte çok sayıda Meclis üyesi, ilçe yöneticisi ve delege de MHP'den ayrıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, geçen yıl 24 Kasım’da düşürülen Rus savaş uçağı pilotunun ailesine ev verme isteklerini dün ziyaret ettiği Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na iletmişti.

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Alexander Tolstopyatenko'ya konuyu aktaran Başkan Gül, teklifin kabul görülmesi halinde pilotun ailesini Kemer’de hemşehrileri olarak görmekten mutlu olacaklarını söylemişti.

KEMER BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜL KİMDİR?

 1961 yılında Kemer'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kemer'de, lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. 1995-1998 arası Güreş Federasyonu As Başkanlığı yaptı. Sivil toplum örgütlerinde kurucu başkanlık ve yöneticilik görevlerinde bulundu. İş hayatına turizm işletmeciliği ile başladı ve halen devam ediyor. 1994-1999 döneminde CHP'den aday olup Kemer Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 10 yıl aradan sonra 2009 seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçildi. 2014 seçimlerinde yine MHP’den Belediye Başkanlığına seçilerek 3. dönem Kemer Belediye Başkanlığına seçilmiş oldu. Evli ve 4 çocuk babasıdır.