BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP Yenikapı mitingine katılacak mı işte Bahçeli'nin kararı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'i protesto için yarın düzenlenecek Yenikapı'da düzenlenecek Zulme Lanet, Kudüs'e Destek mitingine katılacağını twitter sayfasından paylaştı.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli,"Yarın saat 16.00’da İstanbul Yenikapı’da düzenlenecekZulme Lanet, Kudüs’e Destek” mitinginde aziz milletimizle bir ve beraber olacağız, ilk kıblemizin onurunu savunacağız" dedi.

"İLK KIBLEMİZİN ONURUNU SAVUNACAĞIZ"
MHP lideri Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklamada, tarihin hiçbir döneminde zulümle abat olana rastlanmadığını vurgulayarak, " Zulüm, insanlık değerlerinin inkarı, ihanetin baştacı, kötülüğün saltanatıdır. Kuşku yok ki, zulme karşı tarafsız kalmak da zulümdür, zillettir, ziyandır, zarardır. Bugün Tük ve İslam yurtlarında zalimlerin kanlı ve karanlık fermanı egemendir. Buna sessiz kalmak, buna duyarsız davranmak zulme ortak olmak, zımnen onay vermektir. Türk milleti hiçbir asır ve çağda zulme destek vermemiş, bundan sonra da vermeyecektir" ifadesini kullandı.

"MHP MAZLUMLARIN SEDASI MAĞDURLARIN TAVİZ VERMEYEN SEVDALISI VE SÖZCÜSÜDÜR"
"Kudüs, ilk kıblemizdir. Kudüs, Miracımızın aziz şehridir" diyen Bahçeli şöyle devam etti:
"Kudüs semavi dinlerin buluşma ve barış içinde yaşama alanıdır. Ve Kudüs bugün zincire vurulmuş, Filistinli kardeşlerimiz katliama maruz kalmışlardır. Artık sözün anlamını kaybettiği bir aşamaya yavaş yavaş gelinmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi zalimlerin tam karşısında milletiyle bir ve beraberdir. Milliyetçi Hareket Partisi mazlumların sedası, mağdurların taviz vermeyen sevdalısı ve sözcüsüdür. Gazze’de 8 aylık bebek Leyla’nın zehirli gazla katledilişi insanlığın sarsıla sarsıla inişinin izhar ve ilanıdır. Sayıları 60’ı aşan Filistinli kardeşimizin şehadeti ise vicdanların harap ve bitap düşmesinin ifadesidir."

"Zulüm lanetlenmezse, şeytani emeller selamlanmış olacaktır. Zalimler reddedilmezse masumlar iyice sönecek, iyice sinecek, hepten kaybedecektir" ifadesini kullanan Bahçeli şunları kaydetti:

" Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi zulmün amansız düşmanı, zalim ve canilerin ebedi karşıtıdır. Tarafımız elbette bellidir, o da Hakk’ın ve haklının yanıdır. Bunu tüm dünyaya tekraren göstermek için yarın saat 16.00’da İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek “Zulme Lanet, Kudüs’e Destek” mitinginde aziz milletimizle bir ve beraber olacağız, ilk kıblemizin onurunu savunacağız. 18 Mayıs 2018 Cuma günü, İslam’ın vicdanı, Türklüğün kati ve keskin şuuru Yenikapı’da bir kez daha destan yazacak, dosta güven, düşmana korku salarak zulme ve zalimlere açık, ikaz dolu bir mesaj verecektir. Yenikapı’da buluşmak dileğiyle."