BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,17
POLİTİKA

MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Çözüm süreci yok Kandile gidin'

Milli Hareketçi Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. G-20 Zirvesindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşmaların arkasında olduklarını belirten Bahçeli, Oslo'da toplanan Akil İnsanlar Heyeti içinse çok sert konuştu.

Milli Hareketçi Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Engelliler için meclise yasa teklifi verdiklerini ve aylıklarında artırım yapılmasını istediklerini belirten Bahçeli, G-20 zirvesini, Fransa'daki olayları, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'ın Gözlem noktalarına finansör olması ve son olarakta Oslo'da toplan Akil İnsanlar heyetini ele aldı.

Dünyanın 1 ve 2 dünya savaşı öncesinde yaşadığı gerilimi yaşadığını belirten Bahçeli şöyle konuştu:
"Yemendeli bir çocuğun Londra'daki bir çocuk değeri yoktur. Zulmün bu kadar sözünün geçtiği zalimlerin bu denli cesur olduğunu göremezsiniz.  Arjantin'de G-20 zirvesi yapıldı. Türkiye haklı ve meşru duruşu ile zirveye damga vurmuş. Hakkın ve haklının sözcüsü mertebesine çıkarak tüm gözleri üzerine çekmiştir. Biz bu düşüncelere aynen ve eksiksiz katılıyoruz.

Sitene Ekle
Etiketler