BIST 9.692
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,37
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'den bomba sözler: Zamanı geldiğinde herkes görecek

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''Hükümete desteğimiz terörle mücadelenin başarıya ulaşması içindir.'' derken ''Hiç kimse merak buyurmasın, MHP yerini de yurdunu da bilir. Zamanı geldiğinde şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını herkes görecek ve bizzat şahit olacaktır.'' ifadesini kullandı.

Abone ol

'MHP hükümete yön veriyor' şeklindeki iddialara sert çıkan Bahçeli, ''Hükümete desteğimiz terörle mücadelenin başarıya ulaşması içindir.'' derken ''Hiç kimse merak buyurmasın, MHP yerini de yurdunu da bilir. Zamanı geldiğinde şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını herkes görecek ve bizzat şahit olacaktır.'' ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

ABD'NİN YPG İLE BAĞI SÜRMEKTEDİR: Türk milleti çetin şartları çevik iradesi ile aşmanın çabasındadır. Pek çok sorun birikmiştir. Üzüntümüz sorunların gittikçe kemikleşmesidir. İç meselelerimizin ağırlığı, siyasetteki gel gitler bugün daha fazladır. Türkiye zaman ve zemin kaybetmektedir. Güney sınırlarımız boyunca yuvalanan ihanet mevzi kazanmaktadır. Tehdit artmıştır. ABD'nin YPG ile bağı tüm itirazlarımıza rağmen sürmektedir.

VERİLMİŞ SÖZLER ÇİĞNENMEKTEDİR: Teröristler cesaretlendirilmektedir. Verilmiş sözler çiğnenmektedir. Türkiye'nin çıkarlarını perdelemek maksadıyla küresel fitne ile düşmanca oyunlara bel bağlamışlardır. Rusya, Deyrizor'da YPG ile poz vermekte, aynı kalıp ve kareye girmektedir. Bunda da bir sakınca görmemektedir.

ABD'DE KURULAN YANLI MAHKEMELERE SESSİZ KALAMAYIZ: Ekonomik oyun ve operasyonlar devamlı körüklenmektedir. ABD'de kurulan yanlı mahkemelerde Türkiye yargılanmaktadır. Buna razı olamayız, sessiz kalamayız. Karanlık ve kaçak bir şahsın, hain bir suçlunun kirli itirafları ülke kamuoyunu meşgul etmektedir. Türkiye'den nasıl kaçtığı ya da kaçırıldığına dair türlü spekülasyonlar yapılmaktadır. Türkiye'yi yere düşürmek amacıyla yer çekimi ile yarışanların iffetsizlikleri hepimizin gözü önünde cereyan etmektedir. Zehri zemzem diye yutturmaya çalışan dolandırıcılar ülkemizin saygınlığını zayıflatmanın hevesine kapılmışlardır. 

FETÖ'CÜLERİN İNTİKAM ARAYIŞI DUVARA TOSLAYACAKTIR: Hain ve casus bir suçlu günlerdir kinli ve kirli itiraflarıyla kamuoyunu meşgul etmektedir. Suç nerdeyse işlenmişse şarlatan orada yargılansın. Bunun yeri de Türkiye'dir. Türkiye'nin ayağına kilit vurmak için plan üstüne plan yapılmaktadır. Türkiye'yi sanık, şarlatanı tanık yapan, jürisi alık, iddiaları sarsak olan sözde hukuk sistemi her zaman her daim ayaklarımızın altındadır. FETÖ'cülerin intikam arayışları duvara çarpacaktır. Başka da yol yoktur. Her zaman öfkemizin hışmına uğrayacaklardır. Biz demiyoruz ki ortada suç yoktur, demiyoruz ki şarlatan yargılanmasın. İç siyaset hesaplarını üşlemizin karışmasına bağlayan işbirlikçilerin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır.

TÜRKİYE DÜŞMANLARINA MERHAMET YOKTUR: Yazıktır bu ülkeye, bu vatana. Yazıktır günahtır ayıptır bu millete. Biz yabancıların elinden su içip çanağından yemlenen çevrelere benzemeyiz. Bizim siyasetimiz ilkelidir, iradelidir. Atalarımız demiş ki, ilham mümine vesvese kafire benzer. Hedeften şaşmak yoktur. Türkiye düşmanlarına merhamet yoktur. Kaos tacirlerine af yoktur. 

UZLAŞMADAN KAÇMAYACAĞIZ: Altı ay içinde uyum yasalarının çıkması gerekiyordu ancak bu gerçekleşmedi. Temennimiz bütçe sürecinden hemen sonra uyum yasalarıyla ilgili gereken yapılmalıdır. Uzlaşmalı bir tutum sergileyeceğiz. Uzlaşmadan kaçadık kaçmayacağız.

NEYMİŞ MHP HÜKÜMETE YÖN VERİYORMUŞ: Son günlerde garip ve tahrik edici bir iddia ısıtılıp ısıtılıp servis ediliyor. Partimizle ilgili dedikodu üreten çevreler yalanlarına yalan katarak ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. Neymiş MHP, hükümete yön veriyormuş. AKP'nin bir kısım milletvekili ve korkuya kapılmasın onun bunun lafına aldanmasınlar. Türkiye'yi yöneten Cumhurbaşkanı Başbakan ve yardımcılarıdır. MHP muhalefet görevini 36 milletvekili ile en etkili şekilde icranın, milli hedeflerimize destek vermek için her mücadeleyi yerine getirmenin amacındadır. Hükümete desteğimiz terörle mücadelenin başarıya ulaşması içindir. Dış politikada elinin zayıf olmaması içindir.

ZAMANI GELDİĞİNDE HERKES GÖRECEK: Hiç kimse merak buyurmasın, MHP yerini de yurdunu da bilir. Bilmeye de devam edecektir. Zamanı geldiğinde şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını herkes görecek ve bizzat şahit olacaktır.