BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.419,05
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

MHP Gökçek'ten sonra İstanbul bombasını patlattı o isim kim?

MHP, İstanbul için sürpriz adayını açıkladı. MHP yöneticileri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ergenekon davasında uzun yıllar yargılanan Bedrettin Dalan'ı düşünüyor.

Abone ol

"ANKARA'da Melih Gökçek'i aday gösteriyoruz açıklamasıyla siyaset dünyasında fırtınalar estiren MHP, şimdi de İstanbul için düşündüğü sürpriz adayı açıkladı.

MHP'deki üst düzey kaynaklar 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Bedrettin Dalan'ı düşünüyoruz' dedilerd. MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul için “Sürprizimiz olabilir” demişti.

Bedrettin Dalan, 1984-1989 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı. 

Bedrettin Dalan MHP İstanbul adayı olacak mı yanıtı bomba oldu

Ergenekon'dan Firariydi...
Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Bedrettin Dalan, Ergenekon davasın kapsamında uzun yıllar yargılanmış ve yurtdışında firari olarak bulunmuştu. Dalan, Ergenekon davası kararının bozulmasının ardından Türkiye'ye dönmüştü...

Melih Gökçek olay olmuştu
MHP kaynakları geçen hafta da "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Melih Gökçek'i düşünüyoruz" açıklaması yapmış ve siyaset arenasını karıştırmıştı. Melih Gökçek ise "Ben AK Partiliyim, bana herhangi bir teklif de gelmedi" açıklaması yapmıştı.

Bedrettin Dalan nereli eşi ve çocukları kimdir niye kaçmıştı