BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  POLİTİKA

MHP gecesinde 'Erdoğan posteri' tartışması

MHP İstanbul İl Başkanlığı'nın referandum kampanyası kapsamında düzenlediği etkinlikte salonda Cumhurbaşkanı Erdoğan posterinin yer alması eleştirilmişti. Eleştirilere MHP'li Bülent Karataş'tan sert bir açıklama geldi.

Abone ol

MHP İstanbul İl Başkanlığı Halkalı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde “Türkiye Sevdamız” isimli bir geceyle 16 Nisan'daki Referandum öncesi seçim startını verdi.

Posta'nın haberine göre, camiaya yakın sanatçılardan Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık'ın sahne aldığı geceye MHP İstanbul Milletvekilleri Arzu Erdem ve İsmail Faruk Aksu'nun yanı sıra partinin önemli kurmayları ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

           

SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİLERE NEDEN OLMUŞTU

Gecenin düzenlendiği gösteri merkezinde Atatürk, Alparslan Türkeş ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi yer aldı. Erdoğan'ın resmi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eleştirilere yanıt veren MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş “Çok güzel geçen bir toplantı ağırlarına gitmiş. Nüfus müdürlüğü tapu dairesi gibi yani devlete ait bütün binalarda Atatürk ve dönemin Cumhurbaşkanı resmi olur” dedi. 

     

Öte yandan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise Twitter hesabından “Kamusal tüm alanlarda sürekli asılı duran Atatürk ile Cumhurbaşkanı portresini “MHP toplantısında astı” diye çarpıtmak şerefsizliktir” diye yazdı.