BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,20
HABER /  GÜNCEL

MHP: Dönüş yok artık, af çıkacak...

MHP'nin af inadı sürüyor... Cumhur İttifakı görüşmeleriyle yıldızını parlatan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı "Bu düzenleme mutlaka yapılacak, bunun geri dönüşü yok artık” dedi.

Abone ol

24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi MHP'nin af ısrarı sürüyor. İlk olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut tarafından kaleme alınan genel af, daha sonra MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından bir çağrıya dönüştürülmüş ancak iktidar tarafından kabul görmemişti. Son olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı "Af çıkacak geri dönüş yok" dedi.

Konya'da seçim çalışmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı MHP'nin seçim vaatlerini yerine getireceğinin altını çizerek, MHP'nin son haftalardaki en önemli vaadi olan affın çıkacağını belirtti. 

AYNI YATAĞI 3 KİŞİ PAYLAŞIYOR... Kalaycı, cezaevlerindeki doluluk oranının %100 oranında arttığı bir dönemde bu konuya dikkat çekti. Aynı yatağın üç kişi tarafından kullanıldığını, bu durumun terör örgütlerinin faaliyet göstermeleri açısından kaçınılmaz bir fırsat olduğunu aktaran Kalaycı, af çıkarılması konusunda malum bir girişimleri olduklarını belirtti.

BU DÜZENLEME MUTLAKA YAPILACAK... Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de bu konuyu gündeme getirdiğini kaydeden Kalaycı, sözlerine şu şekilde devam etti: ''Hapishaneler dolmuş vaziyette. Bunlar da dikkate alınarak bu düzenleme mutlaka yapılacak, bunun geri dönüşü yok artık.”

Devlet Bahçeli'den af önerisi 

Af önerisinin ardından Bahçeli'den dikkat çeken ziyaret!