BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

MGK'dan kritik Kuzey Irak mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de bir araya gelen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantı 3 saat 10 dakika sürdü.

Abone ol

Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 3 saat 10 dakika sürerken, Kuzey Irak Yönetimi referandum konusunda bir kez daha uyarıldı.

Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Milli Güvenlik toplantısı 3 saat 10 dakika sürdü. MGK sonrası yapılan açıklamada bölgedeki terör faaliyetleri ayrıntılı biçimde masaya yatırıldığı belirtilirken Kuzey Irak Yönetimi bir kez daha referandum konusunda uyarıldı. İşte o MGK bildirisi:

“Milli Güvenlik Kurulu, 22 Eylül 2017 tarihinde toplanmıştır. Toplantıda; 1. iç ve dış güvenlik meseleleri tüm boyutlarıyla ele alınmış, başta FETÖ/PDY, PKK/PYD-YPG ve DEAŞ olmak üzere, ülkemizin milli güvenliğini tehdit eden tüm terör örgütlerine yönelik olarak kurulumuzca daha önce tavsiye edilen tedbirler gözden geçirilmiş ve mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edilmiştir.