BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Mezarlığa bakıyor diye hastane yapılamıyor!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 7 aydır çivi bile çakılmayan 560 yataklı şehir hastanesinin gecikme nedenini, projedeki hasta odalarının mezarlığa bakması olarak gösterdi.

Abone ol

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a ’Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu. AK Partili Milletvekili Tanrıverdi, Vali Bektaş’ın kentin gelişimi için önemli gayret göstereceğine inandığını söyledi. Vali Bektaş ise, merkezi hükümetin destekleri sayesinde Manisa’nın zengin potansiyelinin daha da ön plana çıkacağını belirtti.

Basın mensuplarının Manisa’da yapımı geciken 560 yataklı şehir hastanesi ile ilgili sorularını yanıtlayan AK Parti Milletvekili Tanrıverdi, hastanenin yapımının iptal olduğu söylentilerinin gerçek dışı olduğunu belirterek şöyle konuştu:

HASTA ODALARI MEZARLIĞA BAKTIĞI İÇİN 

“Temel atımından sonra proje tadilatı noktasında bir çalışma yapıldı. Dolayısıyla proje tadilatı sebebiyle bir gecikme yaşandı. Asla iptal gibi bir durum yoktur. Her ne olursa olsun 560 yataklı şehir hastanesini Manisa’ya kazandıracağız” diye konuştu Vali Bektaş ise hastane projesinde tadilata gidilmesinin gerçek nedeninin hasta odalarının mezarlığa bakması olduğunu açıkladı. Sağlık Bakanlığı’nın ilgili firmadan proje tadilatı istediğini söyleyen Vali Bektaş, “İgili firma üç ayrı proje tekrar hazırlayarak Sağlık Bakanlığı’na sundu. Bakanlık projelerden birisini onayladığı zaman iş başlayacak. Buradaki gecikme bundan kaynaklanıyor” diye konuştu.