BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  GÜNCEL

Metrobüste taciz etti uyarınca da...

İSTANBUL'da metrobüste kendisini taciz eden kişiyi uyaran genç kadının başına gelenler pes dedirtti. Genç kadına tekme atan tacizci metrobüs kapısının açılmasıyla...

Abone ol

İSTANBUL'da metrobüste 'tekmeli saldırı' vakası yaşandı. Daha önce de Ayşegül Terzi adlı hemşire otobüste tanımadığı bir adamdan tekme yemişti.

Çekmeköy'de belediye otobüsünde yolculuk yapan hemşire Ayşegül Terzi şort giydiği için Abdullah Çakıroğlu tarafından tekmeli saldırıya uğramıştı

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, benzer olay şöyle

gelişti:

TEKME ATIP METROBÜSTEN DIŞARI FIRLATTI

8 Ağustos'ta Sevim T., kendisini taciz eden Murat'ı uyardı. Ancak 46 yaşındaki Murat'ın saldırısına maruz kaldı. İkili arasında yaşanan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü. Perpa durağında metrobüs kapısının açılması üzerine Murat U., genç kadına tekme atarak metrobüsten dışarı fırlattı.

DAVA AÇILDI

Durak ile metrobüs arasına düşen genç kadının yardımına duraktaki güvenlik görevlileri yetişti. İfadesinde suçunu itiraf eden Murat U., Sevim T. tarafından küfür ve hakarete maruz kaldığı için sinirlendiğini ve genç kadını darp ettiğini anlattı. Sevim T.'den şikâyetçi olan Murat U., kendisinin de darba maruz kaldığını beyan etti. Soruşturma sonunda Murat U.'ya "cinsel taciz ve kasten yaralama" iddiasıyla dava açılırken Sevim T.'ye "hakaret ve basit yaralama" iddiasıyla dava açıldı.