BIST 9.557
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,82
HABER /  GÜNCEL

Metris Fenerbahçeliler'den ne istedi?

Fenerbahçe taraftarı Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndan Metris'e seslenecek

Abone ol

Sosyal platformlarda bir araya gelen taraftar grupları, Metris'ten gelen istek için de saat 19.07'yi bekleyecek. Fenerbahçeliler hep bir ağızdan türkü söyleyecek.

Cezası biten Fenerbahçe, taraftarıyla evinde buluşuyor. Fenerbahçe taraftarı Şükrü Saraçoğlu'ndaki ilk resmi buluşmada seslerini tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilere duyurmaya hazırlanıyor.

OĞUL MOSTUROĞLU TWİTTER'DAN TARAFTARA SESLENDİ

Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu Mosturoğlu Metris'ten gelen ortak ricayı sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan taraftara iletti. Batu Mosturoğlu, Cemil Turan'ın sakatlığının geçtiğini, Şekip Mosturoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve Başkan Aziz Yıldırım'ın da bugün spora çıktığını Fenerbahçeli taraftarlara iletti.

Çok kısa sürede örgütlenen Fenerbahçeliler, yarın oynanacak İBB maçında saatler Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi olan 19.07'yi gösterdiğinde hep bir ağızdan Metris Türküsü'nü söyleyecek.

Mosturoğlu ayrıca, babasından gelen isteği de şu sözlerle aktardı:
"Taraftarı ve stadı çok özlemiş herkese ayrı ayrı sevgilerini iletiyor. Maç başlarkenki omuz omuzayı çok özlemiş. Ayrıca yarınki maç için taraftardan ortak bir ricaları var 19.07'de metris şarkısının söylenmesini çok istiyorlar"

YÖNETİCİLER STATTAN AYRILMAYABİLİR

Yöneticilerin tutukluluğunun 91. gününü temsilen 91. dakikadan itibaren skor ne olursa olsun taraftar stadtan ayrılmayarak takımlarına olan desteğini gösterecek. Bu eylemin gece yarısına kadar sürebileceği konuşuluyor.
Taraftarın 3 aydır süren şike skandalına bu şekilde tepki göstereceği; futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri de sahaya çağıracağı belirtiliyor.