BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,24
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Metiner'den kavga çıkaracak sözler

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Ahmet Hakan'ı tarafsız olmakla suçlarken, HDP'li Hasip Kaplan'ı deli danalara benzetti.

Abone ol
AK Partili Mehmet Metiner bu kez hem Hasip Kaplan'a hem de Ahmet Hakan'a çattı. CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'yi taraflı olmakla suçlayan Metiner, HDP'li Hasip Kaplan için de "Deli danalar gibi böğüren milletvekili" yorumu yaptı.
Mehmet Metiner, A Haber'de yayınlanan bir programda Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ve HDP'li Hasip Kaplan'ı sert ifadelerle suçladı. 
 
Programda, Meclis'te görüşmeleri devam eden İç Güvenlik Paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Metiner, Ahmet Hakan'ı taraf tutmakla suçladı. İşte o sözler;

"İç Güvenlik Paketi" ile bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yönelik, "Tarafsız Bölge' denilen bir bölge var adı tarafsız olan ama kendisi sonunda kadar taraflı olan CNN'de. Onun başındaki zata da, hiç birisi İç Güvenlik Yasasını okumamış. Hiç birisi okumadığı halde yorum yapıyor. Bu mu gazetecilik ya, bu mu yorumculuk ya?""

DELİ DANALAR GİBİ BÖĞÜREN...

HDP'li Hasip Kaplan için de hakaret içerikli sözler kullanan AKP'li Metiner, şu ifadelere yer verdi;
 
"Dün HDP'li bir vekil çıktı deli danalar gibi böğüren bir milletvekili ismini vermeyeceğim. Çünkü adı anılmaya değmez bence. Ağzı bozuk zaten. Şimdi çakal diyor, kaplan diyor, hayvanlarla birlikte, hayvan..."