BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.495,63
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Metin Feyzioğlu CHP kurultayında kime oy verdi?

CHP 18. Kurultayı'nın ardından kime oy verdiği sorulan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP'nin geleceği açısından bu kurultayın hayırlı olmasını istediğini söyledi.

Abone ol

CHP'nin "hesaplaşma günü" olarak kaydedilen 18. Olağanüstü Kurultayı'nda, gözler en az, rekabet eden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu kadar Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'ndaydı.

Feyzioğlu'nun kime oy verdiği en çok merak edilen sorulardan biri oldu.
TBB Başkanı Feyzioğlu, Genel Başkanlık yarışında Muharrem İnce'ye mi yoksa Kemal Kılıçdaroğlu'na mı oy verdi?

İlk değerlendirmesini yapan Feyzioğlu, CHP'nin geleceği açısından bu kurultayın hayırlı olmasını istediğini söyledi, oyunu kime verdiğini açıklamadı.

"OYUM SAKLI KALSIN"

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Delegesi sıfatıyla izlediği kurultayda her iki adayın da konuşmalarını beğendiğini belirtirken, ''Oyum saklı kalsın'' dedi.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP 18. Olağanüstü Kurultayı’nda en çok ilgi gören isimlerden biri oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve rakibi Muharrem İnce'nin konuşmaları ardından verilen ara sırasında Feyzioğlu'nun çevresi CHP'liler tarafından sarıldı.

"HAYIRLI OLSUN" MESAJI VERDİ

Kendisiyle fotoğraf çektirenler eşliğinde ilk değerlendirmesini yapan Feyzioğlu, CHP'nin geleceği açısından bu kurultayın hayırlı olmasını istediğini söyledi. Kendisine yönelik genel başkan adaylığı talepleri içinse CHP'nin her kademesinde her zaman çalışacağını kaydeden Feyzioğlu, her iki adayın da konuşmalarındaki mesajları beğendiğini dile getirdi. Ancak Feyzioğlu, CHP delegesi olarak kime oy vereceği konusunda ''Oyum ben de saklı kalsın'' yanıtını verdi.