BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.435,66

Meteoroloji'den uyarı! Bu habere bakmadan plan yapmayın

Meteoroloji'den uyarı! Bu habere bakmadan plan yapmayın

Meteoroloji'nin verilerine göre, 2 Nisan Pazartesi günü yurdun büyük bir bölümü yağış altında olacak. Öte yandan Meteoroloji kendi internet sitesinden uyarı yayınlayarak Doğu Karadeniz için fırtına alarmı verdi.

Meteoroloji'den uyarı! Bu habere bakmadan plan yapmayın

Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Son verilere göre, 2 Nisan Pazartesi günü yurdun büyük bir bölümü yağış altında olacak. Öte yandan Meteoroloji kendi internet sitesinden uyarı yayınlayarak Doğu Karadeniz için fırtına alarmı verdi. Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz ile Malatya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bingöl, Muş ve Ağrı çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den uyarı! Bu habere bakmadan plan yapmayın

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, İç ve batı kesimlerinde 6 ila 12 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, zamanla iç kesimlerde batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. KUVVETLİ RÜZGAR: Rüzgarın; İç Ege, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Meteoroloji'den uyarı! Bu habere bakmadan plan yapmayın

MARMARA BÖLGESİ Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri ile Balıkesir çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. EDİRNE °C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu İSTANBUL °C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı KOCAELİ °C, 15°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı TEKİRDAĞ °C, 13°C Parçalı ve çok bulutluEGE Parçalı ve çok bulutlu, İç kesimleri ile sabah saatlerinde Muğla çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli 40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den uyarı! Bu habere bakmadan plan yapmayın

EGE BÖLGESİ Parçalı ve çok bulutlu, İç kesimleri ile sabah saatlerinde Muğla çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli 40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. A.KARAHİSAR °C, 12°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı DENİZLİ °C, 17°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı İZMİR °C, 19°C Parçalı ve çok bulutlu MUĞLA °C, 18°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı