BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den üç il için son dakika dolu uyarısı bu saate dikkat!

Meteoroloji'den son dakika uyarı geldi. Ayfonkarahisar, Konya ve Isparta'da gökgürültülü sağanak yağış ve dolu beklendiği duyuruldu. Üç il için kritik uyarıda bulunan yetkililer dolunun etkili olacağı saati de açıkladı.

Abone ol

Meteoroloji son hava durumu raporu ürküttü. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamaya göre Konya, Isparta ve Afyonkarahisar'da gök gürültülü sağanak yağış ve dolu yağışı bekleniyor.

İstanbul'da geçen hafta salı günü etkili olan dolu yağışı herkesi perişan etmişti. Yetkililer bugün öğleden sonra üç ilde etkili olan doğu yağışı için uyardı.

Yapılan son açıklamada şöyle denildi:

Bugün (03.08.2017 Perşembe) öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Konya il merkezi ile batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün (03.08.2017 Perşembe) öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün (03.08.2017 Perşembe) öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Afyonkarahisar'da yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL'DA HAFTA SONUNA DİKKAT!

Meteoroloji yetkilileri hafta sonu İstanbul'da kavurucu sıcaklar beklendiğini açıkladı. Cumartesi günü İstanbul'da termometreler 35 dereceyi gösterecek.