BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.310,22
HABER /  GÜNCEL  /  HAVA DURUMU

Meteorolojiden son dakika uyarısı! Çok kuvvetli ve şiddetli geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege ve Akdeniz kıyalarını vuracak olan tropik fırtınayla ilgili son dakika bir uyarı daha yaptı. Meteoroloji, pazar günü bir çok şehirde çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, hortum ve yıldırım tehlikesine dikkat.

Abone ol

EGE ve Akdeniz kıyılarını vurması beklenen tropik fırtınayla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni bir uyarı daha geldi. Buna göre pazar günü bir çok şehirde çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, hortum, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. 

İSTANBUL DAHİL BİRÇOK İLDE... Meteoroloji'den gelen uyarıda şu ifadelere yer verildi: "Orta Akdeniz üzerinde oluşan tropik fırtınanın, Pazar günü ülkemizin batı kesimlerini etkilemesi bekleniyor. Bu sistemle birlikte Ege'nin batısında (İzmir, Muğla, Aydın ve Manisa), Marmara'nın batısında (Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne'nin güneyi ile batı kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da) yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli, Çanakkale ve Muğla ile İzmir ve Balıkesir'in batı kesimlerinde yer yer aşırı (100 kg/m2 üzeri) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, hortum, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İzmir ve Ege'nin kıyılarında Kırbaç Kasırgası alarmı! Meteoroloji uyardıİzmir ve Ege'nin kıyılarında Kırbaç Kasırgası alarmı! Meteoroloji uyardıİzmir ve Ege'nin kıyılarında Kırbaç Kasırgası alarmı! Meteoroloji uyardıİzmir ve Ege'nin kıyılarında Kırbaç Kasırgası alarmı! Meteoroloji uyardıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN