BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor

İSTANBUL hava durumu tahmini fırtına uyarısıyla geldi. Meteorolojiden 7 il için de son dakika uyarısı geldi. Bu illeri çok kuvvetli sele sebep olabilecek bir yağış dalgası vuracak.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminine göre İstanbul için çok kuvvetli bir fırtına, Güneydogu anadolu bölgesi için ise kuvvetli bir yağış geliyor. Siteden yayınlanan hava durumu tahmininde Gaziantep, Kilis, Adıyaman Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Batman ve Siirt illeri uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 7 ili etkileyecek olan yağışların çok kuvvetli olacağı ve sel baskınları sebep olabileceği bildirildi. 

İstanbul hava durumu fırtına uyarısı

Meteoroloji müdürlüğü İstanbul için geçtiği hava durumu uyarısında da fırtına alarmı verdi. Öğle saatlerinde başlayacak olan fırtına saat 20.00'a kadar sürecek. Meteoroloji uyarısında "Marmara, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli olunması gerekmektedir." denildi. 

Haritalı hava durumu tahmini 31 Mart cuma günü yurtta hava nasıl;

Bugünkü hava durumuna göre Güneydoğu yoğun yağış marmara bölgesi ise fırtına ile savruluyor.

1 Nisan 2017 cumartesi günü hava durumu haritası:

Cumartesi günü batıda rüzgarın etkisini yitirdiği güneydoğuda ise yağmurların devam ettiği bir hava durumu var.

2 Nisan pazar hava durumu:

Pazar günü hava sıcaklığı batı bölgelerinde 2 ile 4 derece arasında yükseliyor. Yağışlar ise doğu illerinde etkili olmaya devam ediyor.