BIST 9.782
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.433,04
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre şiddetli yağış kapıda.

Abone ol

Türkiye'nin kuzey ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Karadeniz kıyıları, Bolu, Karabük, Eskişehir, Bayburt, Erzincan ve Tunceli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Karadeniz kıyıları, Bolu, Karabük, Eskişehir, Bayburt, Erzincan ve Tunceli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Karadeniz ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacak ve sıcaklı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Rüzgar ise genellikle güney ve doğu, batı bölgelerde zamanla kuzey yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI
Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı, Karadeniz ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklenirken Meteoroloji, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.