BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,68
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den o ilimize yoğun yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah saatlerinden itibaren Antalya çevrelerinde yoğun yağış olabileceğini duyurdu. Meteoroloji, vatandaşların olası sel, su baskını ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

Abone ol

ANTALYA çevrelerinde şiddetli yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah saatlerinden itibaren yağışların etkisini artıracağını duyururken yaşanabilecek sel, bu baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Antalya çevrelerinde sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, pazar öğle saatlerine kadar Finike ve Demre ilçelerinde kuvvetli, Antalya merkez ile Serik, Kemer ve Kumluca ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı olacağı tahmin ediliyor.

Yağışlar nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.