BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,87
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den kritik açıklama o güne dikkat fena geliyor

Meteoroji beklenen hava durumu tahmini raporunu açıkladı. Yetkililer çarşamba günü sıcaklıklarıların rekor kıracağını cuma günü ise sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ankara, Antalya, İzmir, Çanakkale hava durumu raporları ne diyor? İşte Meteoroloji'den son dakika bilgiler...

Abone ol

Meteoroloji'den art arda flaş açıklamalar geldi. Hava durumu önce kavuracak sonra ise yağış fena bastıracak.Gelen son hava durumu raporlarına göre özellikle İstanbul'da Salı günü hava çok sıcak olacak.

İstanbul'da sıcaklığın salı günü 32 derece olması beklenirken hissedilen sıcaklık ise 35'i bulacak. Perşembe gününe kadar süren sıcaklıklar cuma günü yerini sağanak yağışa bırakacak.

Son hava durumu rekor kıracak alarm verildi bu iller dikkat!

İstanbul'da cuma ve cumartesi güNü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise 5 derece birden düşecek.

İSTANBUL'DA SALI GÜNÜNE DİKKKAT! YİNE KAVRULACAĞIZ. SALI GÜNÜ ÖĞLENDEN SONRA 12.00-15.00 SAATLERİ ARASINDA HİSSEDİLEN SICAKLIK 35 DERECE OLACAK

Meteoroloji'den bugünkü hava durumuna ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

Ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BUGÜN İSTABUL'DA SICAK HAVA BUNALTTI

İstanbul'da sıcak havadan bunalan vatandaşlar, sahillere akın etti. Bazı vatandaşlar Sarayburnu'nda yüzerek serinlemeye çalıştı.