BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden bu 4 ile kuvvetli yağış uyarısı

Meteorolojiden gelen son bilgilere göre yurdun kuzeydoğusunda kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji 4 ile uyardı.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan Meteorolojik uyarıya göre, Doğu Karadeniz'de devam eden yağışlar Sabah saatlerinden itibaren etkisini artıracak.

Buna göre, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağmur, Artvin, Ardahan ve Erzurum'un kuzey ilçeleri ile Rize'nin yükseklerinde ise yoğun kar yağışı şeklinde olacak.

Uyarıda, bu akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

1.20141104092703.jpg

2.20141104092716.jpg

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor..

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer don hadisesi bekliniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Göller yöresinde Sabah ve gece saatlerinde yer yer don hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer don hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75mm) sağanak yağmur, Artvin ile Rize'nin yükseklerinde yoğun kar yağışı (20 cm üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey ve doğusu çok bulutlu, Iğdır çevrelerinin yağmur, Kars, Erzurum, Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinde yoğun kar yağışı (20 cm üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.