BIST 9.510
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.492,98
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den bu 3 ile son dakika uyarısı!

Özellikle İstanbul'un batısını esir alan yağmur haftasonu da etkisini arttırarak devam edecek. Meteoroloji İstanbul'daki bu 3 bölgeyi uyardı.

Abone ol

Yapılan açıklamada, "Bugün öğle saatlerinden itibaren kuzey kesimleri başta olmak üzere İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışla birlikte yer yer dolu yağışı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU NASIL

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlarınkuzey kesimlerinde başta olmak üzere İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu, kuzey ve iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, doğusu parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Isparta, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay'ın kıyı kesimleri ve Kahramanmaraş'ın batı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Gümüşhane ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu ile Samsun'un doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde Samsun kıyılarında kuzeybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin güney ve doğusu ile Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu, kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu, gece saatlerinden itibaren Ardahan çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

İstanbul: Parçalı bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

Adana: Az bulutlu ve açık 32

Antalya: Az bulutlu ve açık 38

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 28

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 27

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 24

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38

screen-shot-2014-06-19-at-10.16.11-am.png

ekran-resmi-2014-06-19-10.23.51.png