BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  GÜNCEL

Meteorolojiden Ankaraya acil uyarı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Ankaralıları kar yağışına karşı uyardı. Gece başlayacak kar yağışı sabaha kadar devam edecek.

Abone ol

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, gece geç saatlerde Ankara ve çevre ilçelerinde etkili kar yağışı beklendiğini bildirdi. Yağışlarla birlikte don ve buzlanma görülebileceği belirtilerek, ilgililere dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, gece geç saatlerden itibaren, Ankara'nın önce güney ve batı ilçelerinde sonrasında il genelinde başlayacak kar yağışının, gece saatlerinde etkisini artıracağı açıklandı. Perşembe sabah saatlerinde de aralıklarla hafif olarak devam edecek kar sonrasında, yağışların kesileceğinin tahmin edildiğini belirten Meteoroloji, gece sıcaklığının il merkezinde sıfır, yüksek kesimlerinde -2, -3 dereceye kadar düşmesinin beklendiğini aktardı.

Kar yağışıyla birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği uyarısı yapan Meteoroloji, özellikle gece ve yarın sabah saatlerinde başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları tavsiyesinde bulundu.