BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,88
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji saat verdi kritik hava durumu tahmini

İSTANBUL başta olmak üzere bugün yurdun birçok bölgesinde sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji son hava durumu tahminlerini yaptı. Ankara, Bolu, İzmir, Kocaeli'nde hava durumu nasıl olacak? İşte yurtta beklenen son durum 17.05.2017

Abone ol

İSTANBUL, Edirne, Ankara, İzmir bugün sağanak yağışlı Meteoroloji yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. İstanbul için yayınlanan saatlik hava durumuna göre öğleden sonra fırtına patlayacak ve şiddetli yağış gece yarısına kadar zor saatler yaşatacak.

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu verilerine göre geçtiğimiz hafta sonu itibari ile etkili olan sıcak ve güneşli hava yerini kara bulutlara bıraktı. Özellikle bugün İstanbul'da kuvvetli rüzgar etkili oluyor. Meteorolojinin resmi sitesinde İstanbul'un saatlik hava durumu tahmini de yayınlandı. Buna göre saat 15.00'dan sonra fırtına patlayacak ve yarısına kadar sürecek. İşte saatlik İstanbul hava durumu:

Meteoroloji'den yapılan açıklamada şöyle denildi: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege Bölgesi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Tekirdağ, Isparta ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA hava durumu saatlik tahmin : İstanbul gibi Ankara'da da mesai saatinde sıkıntı yaratacak kuvvetli bir yağmur dalgası var.
ankara hava durumu

Başkent Ankara'nın saatlik hava durumu tahminine göre yağmur saat 18.00'da etkili olmaya başlayacak. Gece yarısına kadar da devam edecek.