BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji saat verdi! Bu gece şiddetli geliyor

Meteoroloji akşam saatlerinde yaşanacak şiddetli yağış ve fırtına için uyardı. Yağışlar gece boyunca özellikle Karadeniz ve Ege Bölgesi'nde etkili olacak.

Abone ol

Meteoroloji, akşam saatlerinden itibaren birçok il için sağanak yağış uyarısı yaparken, yarın itibari ile de fırtına beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi, Kuzey Ege, Güney Ege ve Akdeniz'de cuma ve cumartesi günleri fırtına beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, bugün yurdumuzun batısında görülmekte olan sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege’de, yarın sabah saatlerinden itibaren Ege bölge genelinde sağanak etkili olacak.

1824kucuk.20141211150705.png

1218kucuk.png

İŞTE YAĞIŞ ALACAK O BÖLGELER

  • İzmir,
  • Aydın,
  • Muğla,
  • Manisa,
  • Denizli,
  • Uşak,
  • Kütahya ve
  • Afyonkarahisar),
  • Batı Akdeniz (Antalya, Burdur ve Isparta) ile
  • Marmara’nın doğusunda (Kocaeli,
  • Sakarya,
  • Bilecik,
  • Yalova,
  • Bursa,
  • Balıkesir
  • İstanbul’un Anadolu Yakası), yarın (12.12.2014)
  • Akşam saatlerinden sonra ise Adana ve Mersin çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare),
  • Muğla
  • Antalya il genelinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ani sel, su baskını, vb) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA
Çok bulutlu, batısı ile gece saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Çanakkale'nin güney kesimlerinde, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Balıkesir çevreleri ile Çanakkale ve Bursa'nın güney ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; yarın (Cuma) sabah saatlernide bölgenin batısında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BILECIK Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı   14
EDIRNE Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı   9
ISTANBUL Çok bulutlu, ilk saatlerde güney kesimleri ile gece saatlerinden itibaren il geneli yağmur ve sağanak yağışlı   13
KIRKLARELI Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı   10
EGE Çok bulutlu, Kıyı Ege ile zamanla bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinde, yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölge genelinde yerel olarak kuvvetli, Muğla çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu, zamanla Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s), Güney Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.   13
AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.   19
DENIZLI Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Cuma) sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.   19
IZMIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde kıyı kesiminde, gece saatlerinden itibaren il genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.   16
AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, Antalya çevreleri ile zamanla Batı Akdeniz'in yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Antalya'nın batısı kesiminde, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Antalya ve Burdur çevrelerinde kuvvetli, Antalya'da yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz kıyılarında güney yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (30-70 km/s) esmesi bekleniyor.
ADANA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu   20
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde batı kıyılarında, yarın (Cuma) öğle saatlerinde il genelinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.   17
HATAY Parçalı yer yer çok bulutlu   18
MERSIN Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu   21
İÇ ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişehir, Konya ve Karaman çevreleri ile yarın (Cuma) sabah saatlerinde Ankara'nın batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde batı kesimleri yağmur ve sağanak yağışlı   14
ESKISEHIR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu   12
KIRSEHIR Parçalı ve çok bulutlu   13
KONYA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu   13
BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde yağmurlu   13
DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde yağmurlu   14
KARABUK Parçalı ve çok bulutlu   16
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Cuma) sabah saatlerinde yağmurlu   13
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ORDU Parçalı bulutlu   17
SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu   16
TOKAT Parçalı yer yer çok bulutlu   17
TRABZON Parçalı bulutlu   17
DOĞU ANADOLU Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğu kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ELAZIG Parçalı bulutlu   11
ERZURUM Parçalı bulutlu   6
IGDIR Parçalı bulutlu   11
MALATYA Parçalı bulutlu   11
GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ADIYAMAN Parçalı ve çok bulutlu   15
DIYARBAKIR Parçalı bulutlu   13
GAZIANTEP Parçalı ve çok bulutlu   13
SANLIURFA Parçalı bulutlu   17