BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.423,14
HABER /  GÜNCEL

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir neden öldü intihar mı etti

Anavatan Partisi başkanı ve eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz öldü. Mesut Yılmaz oğlu Yavuz yılmaz kimdir, sevgilisi kimdir? Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz neden öldü? Yavuz Yılmaz hakkında tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Eski Başbakan ve Anavatan Partisi genel başkanı, eski siyasetçi Mesut Yılmaz'ın, iş adamı oğlu Yavuz Yılmaz öldü. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın ani ölümü herkesi şoke etti. Peki Mesut Yılmaz'ın ölen oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? Çalışmaları ile bilinen Yavuz Yılmaz, bir dönem büyük aşkıyla da gündeme gelmişti. İşte Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hakkında tüm detaylar haberimizde.

MESUT YILMAZ'IN OĞLU YAVUZ YILMAZ KİMDİR; Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ın  oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Kardeşi Hasan Yılmaz'dır. İş adamı olan Yavuz Yılmaz, kardeşi Hasan Yılmaz ile restoran işine girmiş ve bu işinden büyük kar elde etmiştir. Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın yatağında ölü bulunduğu belirtiliyor. Ölüm nedenine dair incelemeler sürüyor. Öte yandan Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğine dair gelen haberler mevcut... Yavuz Yılmaz bir dönem büyük aşkı ile gündeme gelmişti. Spor spikeri sevgilisi Neşe Sapmaz ile büyük bir aşk yaşayan Yavuz Yılmaz, 3 yıl flört etmişti. Ancak çift yollarını daha sonra ani bir şekilde ayırmıştı.