BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,40
HABER /  DÜNYA

Mesut Özil'in ayrılığı Alman basınında

Alman Milli Takımı'nın Türk oyuncusu Mesut Özel'in sevgilisiyle ayrılığı Alman basınında ilgi odağı oldu.

Abone ol

Alman "Bild am Sonntag" gazetesi, Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil ile sevgilisi Anna-Maria Lagerblom'un 1 aydan beri ayrı olduğunu yazdı.

"Uslu, Özil için çok mu çılgındı" başlığıyla verilen haberde, "Anna-Maria ve milli oyuncu 4 haftadan beri ayrıydı. Yaşam tarzı ve bir dövme ile ilgili tartışmalar vardı" şeklinde alt başlık kullanıldı.

Gazetenin haberinde, Lagerblom'un Mesut'u sevdiği için sarı saçlarını siyaha boyattığı ve Müslüman olarak Melek adını aldığı, ancak ruhunda sarışın ve çılgın kaldığı, Mesut ile yaşam tarzları ayrı olduğu için ayrıldıkları belirtildi.

Mesut'un maç sonrasında arkadaşlarıyla bir araya gelerek sürekli bir şekilde bilgisayar oyunları oynadığı, Lagerblom'un ise daha çılgın bir hayat istediği ifade edilen haberde, Mesut'un çok inançlı olması sebebi ile Lagerblom'un kısa elbiseler giymesinden de rahatsızlık duyduğu kaydedildi.

Lagerblom'un bileğinde hala eski eşinin adının yer aldığı dövmenin de Mesut'u rahatsız ettiği belirtilen haberde, Lagerblom'un eski eşinden olan 8 yaşındaki oğlunu alarak, Aachen kentinde arkadaşlarıyla birlikte 29. doğum gününü kutladığı, Real Madrid'de oynayan Mesut'un ise Lagerblom olmadan tek başına Madrid'e döndüğü bildirildi.