BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.426,19
HABER /  MAGAZİN

Mesut Özil'den Alman basınına Diriliş Ertuğrul'lu mesaj!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte verdiği pozdan dolayı Alman basını tarafından eleştirilen Mesut Özil, Instagram hesabından sevenlerine Diriliş Ertuğrul ile mesaj gönderdi: Türk'e pusu kurulmaz, Türk'ten intikam alınmaz, Türk'e ceza kesilmez.

Abone ol

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte verdiği poz sonrası Alman basınında sert eleştirilere maruz kalmıştı.

Bu sert eleştirilerden sonra Mesut Özil, Instagram hesabının hikaye alanından Diriliş Ertuğrul'un belli bölümlerini paylaşarak takipçilerine mesaj gönderdi.

"TÜRK'E PUSU KURULMAZ, TÜRK'E CEZA KESİLMEZ"
Mesut Özil'in Instagram hesabından paylaştığı hikayede Diriliş Ertuğrul'un efsane sahnelerinden birisini paylaştı. Özil paylaştığı Diriliş Ertuğrul bölümünde Ertuğrul Bey otağında beylere yaptığı konuşmada; "Türk'e pusu kurulmaz, Türk'ten intikam alınmaz, Türk'e ceza kesilmez. Tüm düşmanlarımız bilecek ki bu topraklarda ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecektir. Tüm cihan bilecek ki bu topraklarda ilahi nizam heryere yayılacak" ifadelerini kullandı.

Diriliş Ertuğrul'un sezon finali nefes kesecek! İşte o fragmanDiriliş Ertuğrul'un sezon finali nefes kesecek! İşte o fragmanDiriliş Ertuğrul'un sezon finali nefes kesecek! İşte o fragmanDiriliş Ertuğrul'un sezon finali nefes kesecek! İşte o fragmanHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN