BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70

Messengerda gizli ayrıntılar

Messengerda gizli ayrıntılar

Windows live özellikle 3. dalga güncellemesi ile eksiksiz bir iletişim paketi haline geldi. chıp online dergisi, hem live paketinin içerisindeki seçenekleri maksimum verimle kullanabilmenize imkan verecek en iyi ipuçlarını bir araya getirdi.

Messengerda gizli ayrıntılar

Windows Live özellikle 3. Dalga güncellemesi ile eksiksiz bir iletişim paketi haline geldi. CHIP Online dergisi, hem Live paketinin içerisindeki seçenekleri maksimum verimle kullanabilmenize imkan verecek en iyi ipuçlarını bir araya getirdi.

Messengerda gizli ayrıntılar

Windows Live Writer'a kolayca resim ekleme
Bir blog yazarıysanız, kaleme aldığınız konularla ilgili resim bulmakta zorlandığınız zamanlar olmuştur. Ancak Zemanta artık bu problemi ortadan kaldırıyor. Windows Live Writer'a sonradan dahil edilebilen Zemanta eklentisi ile o an yazmakta olduğunuz makaleyle ilgili resim bulmak oldukça kolay. Araç, size makalenizin içeriğine bağlı olarak resim önerilerinde bulunuyor ve böylece internet üzerinden uzun sürenizi alan resim arama işlemi de ortadan kalkmış oluyor.

Messengerda gizli ayrıntılar

Blogunuza video ekleyin
Blog yazılarınızı bazen video'larla da desteklemeniz gerekir. Windows Live Writer kullanıcısıysanız, bu tip durumlarda yapmanız gereken tek şey YouTube ya da Soapbox'ta yer alan ilgili video'nun embed code'unu kopyalamak ve Live Writer'daki sayfanıza olduğu gibi yapıştırmak; hepsi bu.

Messengerda gizli ayrıntılar

Özel Yapıştır'dan sonuna kadar faydalanın
Microsoft'un Office uygulamalarından aşina olduğumuz 'Paste Special' yani 'Özel Yapıştır' fonksiyonu, Windows Live Writer'a da kullanılabiliyor ve böylece kopyalanan nesnelerin Live Writer'a nasıl yapıştırılacağı da detaylı olarak belirlenebiliyor.