BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
HABER /  MAGAZİN

Meryem Uzerli'den 'utanıyorum' itirafı!

Ünlü oyuncu, kendisini kızıyla yüzüstü bırakıp kaçan Can Ateş'in birçok şirketi de 40 milyon TL dolandırdığı haberlerine "Kızımın babası olması beni utandırıyor" dedi.

Abone ol

Meryem Uzerli'yi çocuğuyla yüzüstü bırakan Can Ateş'in birçok şirketi 40 milyon TL dolandırıp kaçtığı doğrulandı. Alacaklıları ünlü işadamının peşine düşerken güzel oyuncu, dert yandı: "Kızımın babası olması beni utandırıyor."

FOYASI ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu Meryem Uzerli ile yaşadığı aşk bir anda "işadamı" Can Ateş'in yıldızını parlatmıştı. Uzerli'nin gittiği her yerde Ateş'te onunlaydı. Meryem Uzerli "Tükenmişlik sendromu" yaşayıp Almanya'ya gidince Can Ateş'in foyası ortaya çıktı. Sigorta ve borsa danışmanlık uzmanlığı şirketi olan Ateş'in piyasayı dolandırdığı anlaşıldı.

SKANDALLAR BİTMEK BİLMİYOR

Bu skandal, Ateş'in yurt dışına kaçmasıyla anlaşıldı. İşte tüm bu iddialardan sonra Can Ateş'in piyasayı en az 40 milyon TL dolandırdığı kesinleşti. İddialara göre, Ateş'in sahibi olduğu şirket yıllardır büyük sanayi ve ticari işletmelerin sigorta danışmanlığını yapıyordu.

meryem-uzerli.20150331113337.jpg 

Firma, işletmelerin sigorta ihtiyaçlarını belirleyip, sigorta şirketleri ile müşterileri adına milyon liralık pazarlıklar yaptı. Sonra da müşterilerinden primleri toplayıp sigorta şirketlerine yatırıyordu. Ancak, Ateş'in sigorta şirketine yatırması gereken paraları kendi cebine attığı ve daha sonra da Meksika'da bir tatil köyüne kaçtığı ortaya çıktı.

KIZIMI GÖREMEYECEK

Bir röportajında dert yanan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Can Ateş'in borsada işlem yapmak için kendisinden 3 milyon TL aldığını ve geri ödemediğini belirtti. Kızının babasının dolandırıcı olmasına ise "Kızım Lara'yı kesinlikle ona göstermeyeceğim. Çok pişmanım" dedi.

meryem-uzerlinin-kizi.jpg