BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.500,73
HABER /  MAGAZİN

Meryem Uzerli ve Ozan Güven sevgili mi?

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli ile Rüstem Paşa'sı Ozan Güven sevgililer mi? Meryem Uzerli ve Ozan Güven ilk kez konuştular.

Abone ol

Meryem Uzerli ve Ozan Güven'in el ele çekilmiş fotoğrafları magazin basınına bomba gibi düşmüştü. İkinin birlikte oldukları hatta ortak ev kiraladıkları yazılmıştı.

O fotoğraflarla ilgili ikili hiçbir açıklama yapmamıştı. Meryem Uzerli ve Ozan Güven o fotoğrafların çekilmesinden aylar sonra ilk kez sevgili olup olmadıkları yönünde açıklamalarda bulundular.

Sırbistan'da çekimleri devam eden Annemin Yarası filmi setinde Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuşan ikili sevgili oldukları yönündeki iddiaları yalanladı. 

meryem-uzerli-ozan-guven-birlikte-mi.jpg

Cengiz Semercioğlu'nun bugünkü köşesinden aktardıklarını şöyle: 

"...Kahvaltıya oturur oturmaz sordum: Siz sevgili misiniz?

'Günaydın' dedi Ozan, Nereden çıktı bu sabah sabah ya!

Meryem o şen kahkahasını attı...

"Baksanıza sabaha kadar öpüştünüz sette" dedim. (Şakaydı tabii, sadece bir sahnede masum bir öpücük konduruyordu Ozan Meryem'in dudaklarına.)

Vallahi değiliz ya, nasıl kanıtlayacağız bunu sana dedi Ozan

Meryem atladı: 'Olsak buradakiler bilmez mi? Konuşulmazmı? Sette arkadaşların var, kulağına gelmez mi?'

'Peki el ele fotoğraflarınız ne olacak?' dedim

Ozan yanıtladı:

"Ya ben Meryem'e hep sarılırım, elini de tutarım, sarmaş dolaş da yürürüm. Bu sevgiliyiz demek değil ki. O fotoğraf da öyle bir anda çekilmiş bir fotoğraftı."

"He valla öyleymiş" dedi kahkahalar atarak Meryem:

"Hatta bizim villayı su bile basmış. Onu bile yazdılar. Villamızı su basmış, sen hala burada oturuyorsun Ozan! Ne villası Allah'ını seversen, halimizi gördün işte hep beraber bu otelde kalıyoruz."