BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50
HABER /  MAGAZİN

Meryem Uzerli meğer ne hale gelmiş

Meryem Uzerli bir daha asla dönmeyecek. Doktorlar kimseyle görüştürmüyor. Para değil gidişinin sebebi "bitmiş" olması.

Abone ol

Bugüne kadar medyaya konuşmayan, Meryem Uzerli’yle ilişkisi hakkında bile tek söz söylemeyen Can Ateş ilk kez konuştu.


YAPIMCI'NIN MUHTEŞEM YÜZYIL KARARI

Timur Savcı yaklaşık 200 kişilik tüm set ekibini toplayarak bir toplantı yaptı.

Timur Savcı’nın toplantıda söyledikleri şunlar:

*Artık Meryem yok bundan sonra yola onsuz devam edeceğiz.
Para için yaptı bunu... Sanki ona hak ettiği ücreti ödemiyormuşum gibi bir hava yaratıldı. Beni kamuoyu karşısında haksız duruma düşürdü.

Ne istediğini bilmiyorum, bilmem için konuşmamız lazımdı ama kendisine günlerce ulaşamadım, hâlâ da ulaşabilmiş değilim...Ama ben bu işi en kısa sürede çözmek istiyorum.Bu kriz nedeniyle bir hafta erken bitireceğiz diziyi”..

meryem-uzerli-can-ateş.20130529090004.jpg

Uzerli'nin hastalığı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan Ateş'in dediğine göre ünlü oyuncu "bitmiş" durumda. Doktorlar sevgilisiyle dahi görüştürmüyor.

Son darbeyi ise Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı vurdu. Meryem Uzerli'ye oteldeki odasını "boşalttırdı".

İşte Meryem Uzerli'nin sevgilisinin Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na anlattıkları;

MERYEM'E YAPILAN İNSANLIK DIŞI

"Son bir haftadır yazılanlar ve Meryem’e yapılanlar insanlık dışı şeyler. Sevgilisi değil bir insan olarak isyan ediyorum buna. Para için diziyi bıraktığını söylüyorlar. Bu kız üç aydır bas bas bağırıyor. Sette bayılıyor, “ruhen ve psikolojik olarak çöktüm” diyor kimsenin dinlediği yok.

1 MİLYON DOLAR YERİNE GÜLÜ SEÇER

Meryem’in önüne 1 milyon dolar koyun, diğer tarafa da güller ve güzel sözler koyun onu en yakından tanıyan biri olarak sizi temin ederim ki ikincisini seçecektir. Parayla pulla şanla şöhretle işi olan biri değil Meryem.

HAYATIMI MAHVEDEMEM DEYİP DURUYORDU

Ama o sürekli “Benim bir tane hayatım var onu mahvedemem” deyip duruyordu. Biz Türkler’in anlamakta zorlanacağı şeyler bunlar. Bu yüzden yazıp duruyorlar, bu kadar para alıyorsun otur çalış işte diye...

BİTMİŞ DURUMDA

Bitmiş durumda, çöküntü içinde... Para yüzünden gittiğini ve kliniğe yattığını söylüyorlar. Almanya’dan herhangi bir doktordan hastalığınız olmasa rapor alabilir misiniz? Mümkün mü böyle bir şey? Meslek hayatını bitirirler. Hasta olduğu için doktorlar rapor veriyor.

HAPİS YATMIŞ İNSAN PSİKOLOJİSİNDE

1 yıl, 1.5 yıl hapis yatmış insan psikolojisindesin diyorlar... Savaştan dönen biri gibi tanımlıyorlar Meryem’in ruh halini... Hastalığına yapımcı da dahil inanan yok ama... Hasta insana vurulur mu, insanlık mı bu yapılanlar...

BİR DAHA DÖNMEZ

Bu yaşananlardan sonra sanmıyorum döneceğini. Berlin’de ayda 5-6 bin euro kazanıp normal hayatına dönebilecek biri Meryem... Bunu sık sık dile getiriyordu zaten...

YAPIMCI: ODAYI BOŞALT

Yapımcı otele talimat veriyor cuma gününe kadar odayı boşaltsın diye... Otel de mail atıyor Meryem’e cumaya kadar odayı boşaltın diye... Onu görüyor Meryem...

Bu kız ne kötülük yaptı size. Dizinize yıllardır bu kadar katkıda bulundu. Tam bir Alman disipliniyle çalıştı. Her gün saatinde sette hazır oldu. Bu muameleyi mi reva gördünüz ona? Meryem, Almanya’da canıyla uğraşırken cuma gününe kadar buradaki odayı nasıl boşaltsın? İnsanlık değil bu... Tüm bu süreçte dizi piyasasından nefret ettim...


  YENİ HÜRREM SULTAN KİM OLACAK?  

Meryem Uzerli kaçıp gidince yapımcı dizinin senaryosunu değiştirdi. Hürrem Sultan yaşlanacak ve onu bakın kim oynayacak? (DEVAMINI OKU)

MERYEM UZERLİ'NİN HASTALIĞI NE?

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin "tükenmişlik sendormu" teşhisiyle Almanya'da inzivaya çekildi. Peki nedir bu hastalık? En çok kimlerde görülüyor. Uzmanı yanıtladı (DEVAMINI OKU)

TÜM MERYEM UZERLİ HABERLERİ (TIKLAYIN