BIST 9.795
DOLAR 32,46
EURO 34,91
ALTIN 2.433,15
HABER /  MAGAZİN

Meryem Uzerli 'Ben adam oldum!'

Özcan Deniz’in yazıp yönettiği, Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız’ın başrolü paylaştığı Sevimli Tehlikeli, bugün seyirciyle buluşuyor. Filmin galası, önceki akşam ÖzdilekPark AVM’de yapıldı.

Abone ol

Özcan Deniz’in yazıp yönettiği, Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız’ın başrolü paylaştığı “Sevimli Tehlikeli”, bugün seyirciyle buluşuyor. Filmin galası, önceki akşam ÖzdilekPark AVM’de yapıldı.

Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. Davetliler arasında Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Kerem Bursin ve Asena-Caner Erkin de vardı. En çok ilgiyi gören ise Meryem Uzerli oldu.

ekran-resmi-2015-02-06-10.29.42.png

BEN BUGÜN ADAM OLDUM

Maskulen imajıyla dikkat çeken Meryem Uzerli, gösterimin ardından Özcan Deniz’le birlikte objektiflerin karşısına geçti. Kıyafetini göstererek “Ben bugün adam oldum sizler için” diyen Uzerli, filmi nasıl bulduğu sorusuna “Hâlâ ağlıyorum. Gerçekten çok beğendim. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama hayatım boyunca bu kadar güzel bir film izlemedim. Görüntüler, müzikler ve oyuncular çok güzel” yanıtını verdi.

Özcan Deniz de “Meryem yeni anne olduğu için film onu duygusal olarak çok etkiledi. Aslında hasta olduğu için galaya gelemeyecekti ama beni kırmadı. Geldiği için kendisine çok teşekkür ederim” dedi. Uzerli, Özcan Deniz’in bir projesinde yer almak ister misiniz?” sorusuna ise şöyle karşılık verdi: “Bu kadar güzel bir senaryo olursa, ‘evet’ dememek için deli olmak lazım.”