BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
GÜNCEL

Meryem Tahnal'ın dilekçesinde ortaya çıkan korkunç gerçek!

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' isimli programda çıkan ve Türkiye'nin gündemini sarsan Palu ailesi'yle ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı.

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' isimli programda çıkan ve Türkiye'nin gündemini sarsan Palu ailesi'yle ilgili Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada Meryem Tahnal'ın, Kasım 2008'de Cumhuriyet Başsavcılığı'na verieln dilekçedeki suçlamalar yer aldı. 11 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen anne ile kızının bulunması çalışmalarına açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Meryem Tahnal eşi ve ailesiyle ilgili kan donduracak suçlamalarda bulunmuş.

Kayıp olduğu iddia edilen Meryem Tahnal'ın, Kasım 2008'de Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ederek verdiği dilekçede Eşi Ahmet T. ve eşinin akrabaları olan E.T, E.T, H.T, U.T ve Y.Ş'nin kendisini uyuşturucu haplar ve iğnelerle etkisiz hale getirip başka kişilere pazarladıkları iddiası yer alıyor.

Meryem Tahnal'ın, Kasım 2008'de Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat ettiği aktarılan açıklamada, "Eşi Ahmet T. ve eşinin akrabaları olan E.T, E.T, H.T, U.T ve Y.Ş'nin kendisini uyuşturucu haplar ve iğnelerle etkisiz hale getirip başka kişilere pazarladıkları, organ ticareti yaptıkları, kendisinin bu duruma dayanamayarak küçük kızı Melike'yi de alarak Körfez'de yaşayan ailesinin yanına taşındığı, eşi olan Ahmet T'nin kendisini İstanbul'a geri götürmek için Körfez'e geldiği, bu esnada babası Harun P. ile eşi Ahmet T. arasında kavga çıktığı ve babasının eşini öldürdüğü, bu olay üzerine eşinin ailesinin kendisini tehdit etmesi sebebiyle eniştesi Tuncer U'ya ait bir aracın içerisinde ailece yaşamaya başladıkları" şeklinde şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Sitene Ekle
Etiketler