BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  MEDYA

Meryem dizisi hangi gün saat kaçta başlıyor oyuncuları kim?

Meryem dizisi hangi gün ne zaman başlıyor konusu ne oyuncuları kim? Kanal D'nin yeni dizisi Meryem 2 Ağustos 2017 Çarşamba günü başlıyor. Meryem dizisi konusu ve oyuncuları tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç'ın paylaştığı Meryem dizisi çarşamba akşamı Kanal D'de başlıyor. Büyük umutlarla başlayacak olan Meryem dizisi konusu ne saat kaçta yayınlanacak? 

Ekranın yeni dizilerinden Meryem ilk tanıtım fragmanıyla ilgi ve merak uyandırdı. Dizinin konusuna gelirsek… Bir gece yarısı yaşanan araba kazası, herkesin hayatını derinden etkileyecek. İntikam alma isteği, hiç olmadığı kadar ağır basacak. Aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş, suçlu gördüğü Meryem'e savaş açacak ve hayatını berbat etmeye çalışacak. Furkan Andıç, sevgilisinin intikamını almaya çalışan Savaş’ı, Ayça Ayşin ise diziye adını veren Meryem karakterini canlandıracak. Güçlü hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla Meryem çok yakında Kanal D'de!

DİZİNİN KONUSU

Dizi, aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam ateşiyle tutuşan Savaş ve suçlu gördüğü Meryem'in hikayesini anlatacak. Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın üç insanın hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne serecek olan Meryem, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Kanal D'de!

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy'a ait olan senaryonun süpervizörü ise Emre Özdür.