BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  MEDYA

Meryem 21.yeni bölüm fragmanı final mi yaklaşıyor?

Meryem 21.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın yani 20 Aralık tarihinde ekrana gelecek olan Meryem 21.yeni bölümde nefesler tutulacak. Aşk sahnelerin yoğun yaşandığı Meryem 21.yeni bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Kanal D'nin çarşamba günleri ilgiyle izlenen ve Diriliş Ertuğrul ile mücadele eden Meryem yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Meryem 21.yeni bölüm fragmanı da son bölüm ardından yayınlandı. Meryem 21.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Oktay’ın ölümünün ardından Meryem, geçmişinden birini kaybettiği için sarsılmıştır. Savaş geleceğe dair umutludur.  Derin, Meryem’in hapse girmesi için harekete geçer. Nurten de oğlunun katilinin Meryem olduğunu düşünmektedir. Savaş, Meryem’i korumak için onu uzaklaştırmaya karar verir ancak Oktay hakkındaki araştırma derinleştikçe tüm karakterleri ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmaya başlamıştır. Heyecanla takip edilen Meryem 21.yeni bölüm fragmanını gelin hep birlikte izleyelim.

MERYEM FİNAL Mİ YAPACAK? Sosyal medyada dolaşan iddialara göre Meryem final yapacak. Hatta Meryem'in yerine merakla beklenen tarihi dizi Fatih'in başlayacağı konuşuluyor.