BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,66
ALTIN 2.509,92
HABER /  MEDYA

Merve Oflaz Survivor'dan elendi açıkladı

Merve Oflaz Survivor 'da bu hafta elenen isim oldu. Elemeden sonra konuşan Merve Oflaz , Hakan Hatipoğlu 'na yaptığı Turabi benzetmesiyle şaşırttı.

Abone ol

Survivor All Star 2015 ünlüler takımında yer alan Merve Oflaz bu hafta ada konseyinde SMS oylaması sonucunda elendi. Berna Canbeldek ve Hakan Hatipoğlu ile elemeye çıkan Merve Oflaz elendikten sonra ilk kez konuştu.

Merve Oflaz , Anıl Tetik 'in birinci çıkmasıyla ilgili olarak 'Demek ki halk bizim göremediklerimizi görüyor' diyerek politik bir yanıt verdi. Merve Oflaz yakın arkadaşı Hakan Hatipoğlu için ise Turabi kıyaslaması yaptı. Merve Oflaz , Hakan'ın Turabi gibi sevinmesinden hoşlanmadığını ve bunu ona da söylediğini anlattı.

BERNA 'YI NİYE YAZDI?
Berna'nın Merve Aydın'ın arkasından çok konuştuğunu belirten Merve Oflaz 'Bunları gördüğüm için Berna'yı yazdım. Adada kalsaydım daha sonra Pascal'ı yazardım' dedi.


MERVE OFLAZ 'IN SURVİVOR'DAKİ DEĞİŞİMİ
Survivor All Star'ın ünlüler takımında yarışan Merve Oflaz'ın Survivor All Star hayatı boyunca değişimini sizler için derledik.


SURVİVOR ALL STAR'DA MERVE VEDASINDAN SONRA NELER OLDU?
Survivor All Star'ın 32. bölümünde ismi aday olarak çıkartılarak adaya veda eden Merve Oflaz, adadan ayrıldıktan sonra yaşananlar ekrana yansıdı. Seranay , Merve gittikten sonra çok üzüldüğünü belirterek artık yalnız takılmaya başladı.
survivor-seranay-tek-kaldi.jpg
Seranay 'Yalnız kaldım. Bundan sonra yalnızım. Artık yoluma yalnız devam edeceğim. Benim asıl dostum Merve Oflaz'dı. Bundan sonra yalnız devam edeceğim' dedi.