BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98

Merve Boluğur isyan bayrağını çekti

Merve Boluğur isyan bayrağını çekti

Oyuncu Merve Boluğur, hakkında çıkan yeni ilişki haberlerine Instagram hesabından isyan ederek, “Ben sessiz kaldıkça üstüme gelindi” dedi.

Merve Boluğur isyan bayrağını çekti

Merve Boluğur, iki yıl evli kaldığı Murat Dalkılıç'tan Ekim 2017'de boşanmıştı. Murat Dalkılıç ayrılıktan 3 ay sonra Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. Merve Boluğur'un adı ise Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi:

Merve Boluğur isyan bayrağını çekti

"Son dönemde hakkımda çıkan asılsız haberler ve sosyal medyada gördüğüm haksız yorumlar üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Ben, 17 yaşından bu yana kendi ayakları üzerinde duran ve yaşadığı tüm olumsuzluklar karşısında dik duruş sergileyen bir kadınım. Bulunduğum noktaya da kimseye ihtiyaç duymadan geldim. Ancak son dönemde özel hayatım üzerinden bir algı operasyonu yürütüldüğünü üzülerek görüyorum.

Merve Boluğur isyan bayrağını çekti

Bugüne dek kendime saygımdan dolayı konuşmamayı tercih ettim. Ne yazık ki ben sessiz kaldıkça, hakkımdaki haberlerde bahsi geçen konulardan uzak yaşamaya çalıştıkça üstüme gelindi. Bu açıklamayı yapmaya mecbur bırakıldım. Adı üstünde geçmiştir. Artık geçmişte yaşananlarla gündeme gelmek istemiyorum. Gazetecilerden de haber yaparken daha itinalı olmalarını rica ediyorum."