BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,15
ALTIN 2.242,99
HABER /  MEDYA

Merve Aydın kimdir sevgili dedikodusu

Survivor All Star şampiyonu yarışında birinciliği Turabi'ye kaptıran Merve Aydın kimdir? Merve Aydın ismi Survivor 'da iki aşk dedikodusu ile anıldı.

Abone ol

Merve Aydın kimdir sorusunun cevabı Survivor All Star adasından yansıyan resimlerde gizli. Yarışmalardaki hırsı ile önü çıkan Merve Aydın Survivor şampiyonluğunu son oylamada Turabi'ye kaptırdı.

SURVİVOR ALL STAR KİM KAZANDI BİRİNCİ KİM? - TIKLAYIN

Peki Merve Aydın kimdir gelin sizlere onu tanıtalım. Önce Merve Aydın 'ın Survivor All Star performansına göz atalım.

MERVE AYDIN SURVİVOR ŞAMPİYONU OLUR MU?
Merve Aydın Survivor All Star adasındaki performansı en yüksek kadın yarışmacılardan biriydi. Merve Aydın'ı finale kadar taşıyan da bu yüksek ve istikrarlı performans oldu. merve-aydin-kimdir-survivor-all-star-şampiyonu-olur-mu.jpg
Merve Aydın ünlüler takımında her ne kadar çok sevilen bir kişi olmasa da SMS sıralamasında son haftalarda ilk sıraya yerleşti. Bunda Anıl Tetik ve SMS birincliğindeki rakibi Serenay Aktaş'ın elenmiş olmasının da etkisi var.
survivor-all-star-yarişmacilarinin-performansi.20150703111607.jpg
Survivor All Star Merve Aydın ve Turabi 'nin başarı grafikleri

MERVE AYDIN DEDİKODUSU SEVGİLİSİ KİM?
Merve Aydın Survivor All Star adasında yarışınken özel hayatıyla ilgili iki dedikodu gündem yarattı. İlki Survivor adasında Merve Aydın ile Ahmet Dursun arasında aşk ilişkisi olduğu iddiasıydı.
merve-aydin-ve-ahmet-dursun-aşk.jpg
Bunun sebebi de Ahmet Dursun elendiğinde Merve Aydın'ın ağzından dökülen sözler oldu. Ahmet Dursun bu iddiayı kesin bir dille "Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirmize çok ihtiyacımız oldu." diyerek yalanladı.

İşte Merve Aydın ve Ahmet Dursun aşk dedikodusunu çıkartan o video kaydı;


MERVE AYDIN VE GÖKHAN KESER AŞK DEDİKODUSU
Merve Aydın hakkındaki ikinci aşk dedikodusu da Gökhan Keser ile ortaya atıldı. Gökhan Keser de 'evet bir ilişkimiz var' deyip işin aslını şu sözlerle anlatmıştı; "Evet, Merve’yle aramızda bir şey var. Benim bir kız kardeşim var. Merve de adada çok güvendiğim birkaç isimden biriydi. Artık o da benim kardeşim”.
merve-aydin-sevgilisi-kim-gökhan-keser.jpeg

MERVE AYDIN SERENAY AKTAŞ SIRRI
Merve Aydın ve Serenay Aktaş Survivor All Star adasının kanlı bıçaklı ismiydi. Merve hiç sevmediği Hakan ile bile yakınlaştı ancak Serenay Aktaş'a hiç yaklaşmadı. Bunda Serenay Aktaş 'ın ona karşı örmüş olduğu çelikten duvarda etkili oldu. Peki ama ne olmuştu da Merve Aydın ve Serenay Aktaş böylesine 'kan davalı' olmuşlardı.
merve-aydin-_serenay-aktaş-survivor-all-star.jpg
Bunun gerçek sebebi geçen yılki Survivor yarışması. Serenay Aktaş hatırlanacağı gibi bu sene Survivor All Star 'da Doğukan Manço 'nun adını yazması sebebiyle elenmişti. O elemede onu en çok yıkan da en yakın arkadaşının Survivor'dan elenmesine sebep oluşuydu. Serenay Aktaş "Geçen yılda en yakın arkadaşım benim elenmeme sebep olmuştu" diyerek Merve Aydın ile olan husumetin sebebini ortaya koymuştu. Serenay Aktaş 'ı geçen yıl eleten 'en yakın arkadaşım' dediği isim Merve Aydın'dan başkası değildi.

MERVE AYDIN NİYE ARKADAŞINA KAZIK ATTI
Survivor yüzleşmesinde Merve Aydın , Serenay Aktaş 'ı neden elettiğini izah etmek durumunda kaldı. Ne olmuştu da Merve Aydın , Serenay 'a kazık atıp onu eletmişti. Merve Aydın'ın izahı şöyle oldu;

"En yakın bana kimdi Serenay... Bir hafta önce Survivor birincisi olmuştu. Ben sakatım diyerek oynamayan Tolga'nın gitmesini istiyordum. Buradan Tolga'yı Serenay gönderir dedim onun adını yazdım. Serenay burdan gitsin diye bunu yapmadım. Ama ne olduysa Serenay elendi. Ben o gün elendiğinde şok oldum. Yapacak bir şey yoktu'.



MERVE AYDIN KİMDİR?
Survivor All Star Kıbrıs finalisti olan ve şampiyonluğun adayı konumundaki Merve Aydın kimdir ve aslen nerelidir sorusunun yanıtına dönelim. Merve Aydın aslen Ordu ilinden. Survivor ile tanıdığımız Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy'de doğdu.

Özel Doğa Anadolu Lisesi'nden mezun olan Merve Aydın bir sporcu. ENKA spor kulübünün oyuncusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazandı. 2011 yılında İzmir'de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci olan Merve Aydın , yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı.
merve-aydin-yarişma.jpg
Çin'de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanan Merve Aydın , 2012 yılında Londra'da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.