BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.294,57
HABER /  GÜNCEL

4 yaşındaki çocuğun ölüm nedeni belli oldu

Aydın'da 4 yaşında bir çocuk dedesi tarafından boğazı ve bileği kesikler içinde yaralı halde bulunmuştu. Hastanede yaşamını yitiren çocuğun ölüm nedeni belli oldu.

Abone ol

AYDIN'da henüz 4 yaşında olduğu öğrenilen bir çocuk boğazı ve sağ bileği kesikler içindeyken bulundu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuğun ölümü, akıllara cinsel istismar şüphesini getirmişti. Kısa sürede Caner'in ölüm nedeni ortaya çıktı.

4 yaşındaki Caner Çeltik, uzun süredir kullanılmayan bir evde dedesi tarafından boğazı ve sağ bileği kesilmiş halde ağır yaralı bulundu.

Aydın'a bağlı İmamköy'ün Gölcük mahallesinde oturan Bayram Çeltik, 4 yaşındaki çocuğu Caner Çeltik'in kayıp olduğunu fark ederek yakınlarıyla aramaya çıktı.

BOĞAZINDAKİ VE BİLEĞİNDEKİ KESİKLERİN NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Dede Cafer Çeltik, torunu Caner'i, mahallelerine yakın bölgede kullanılmayan bir evin banyosunda, kendinden geçmiş ve üzeri kanlı şekilde buldu.

buyuk.20140416172639.jpg 

Hastaneye kaldırılan Caner, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Caner'in boğazında ve iki bileğinde kesik izi olduğu öğrenildi.

4 yaşındaki Caner Çerit’in, hastanedeki ön otopsisi tamamlandı.

Hastane morgundaki otopsi sonucunda Caner Çerit’de tecavüz bulgusuna ratlanmazken, boğazındaki kesiğin çivi batması, bileğindeki kesiğin ise de tel örgülere takılması sonucu meydana geldiği bildirildi.

TECAVÜZ YOK, DÜŞME SONUCU

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, “Bazı sanal basın organlarında yer alan, İmamköy Mahallesi’nde ikamet eden 4 yaşındaki C.Ç. adındaki çocuğun ölümü ile ilgili olarak yapılan incelemelerde, bahsi geçen çocuğun düşme sonucu kaza ile öldüğü, herhangi bir tecavüz veya cinayetin söz konusu olmadığı otopsi raporuyla ortaya çıkmıştır. Halen gerekli araştırmalar devam etmektedir” denildi.