BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Mert’in katili Elazığ’a gönderildi

Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’ı öldüren ve kaldığı cezaevinde intihar girişiminde bulunan Aykut Balk, tedavisinin tamamlanmasının ardından ...

Abone ol

Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’ı öldüren ve kaldığı cezaevinde intihar girişiminde bulunan Aykut Balk, tedavisinin tamamlanmasının ardından Elazığ’dan gönderildi.
Erzurum Yakutiye ilçesindeki E Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın’ın katil zanlısı Aykut Balk’ın tedavisi Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tamamlandı. Bileklerindeki kesiklerin basit müdahaleyle giderilmesi sonrasında hastanenin psikiyatri uzmanları tarafından görüşülen katil zanlısının taburcu edilmesine karar verildi. Hastanede sabah saatlerinden itibaren polis ekipleri içeride ve dışarıda güvenlik önlemi aldı. Daha sonra sivil bir mahkum nakil aracı hastaneye getirildi. Mahkum servisinde 24 saat kamera ile izlenilen bir odada kalan cinayet zanlısı güvenlik önlemleri altında çıkarılarak araca bindirildi. Hastaneden çıkan mahkum servis aracına 2 sivil ekip eskortluk yaparak götürdü.
(İHA)