BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.430,29

Mert Fırat Kimdir?

Kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir ile aşk yaşayan Mert Fırat kimdir? Gelin hep birlikte yakışıklı oyuncunun geçmişine bi göz atalım. Mert Fırat, 10 Ocak 1981 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2000 yılında Bizim Evin Halleri dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Mert Fırat; Aşk ve Gurur, İntikam, Bir Ömür Yetmez, Atlıkarınca, Kapalıçarşı, Yersiz Yurtsuz, Hayattan...

Kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir ile aşk yaşayan Mert Fırat kimdir? Gelin hep birlikte yakışıklı oyuncunun geçmişine bi göz atalım.

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2000 yılında Bizim Evin Halleri dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Mert Fırat; Aşk ve Gurur, İntikam, Bir Ömür Yetmez, Atlıkarınca, Kapalıçarşı, Yersiz Yurtsuz, Hayattan Korkma ve İşte Benim dizilerinde rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, Duygu Sarışın ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Serhan karakterini canlandırmaktadır.