BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,76
HABER /  MEDYA

Mersinli Ahmet Parlak İsyan dedi jüri dağıldı!

O Ses Türkiye'ye katılan Mersinli Ahmet Parlak'ın İsyan şarkısı performası hem stüdyoyu hem de jüriyi dağıttı. Peki geçen hafta Gökhan'ın duyurduğu ve kısa sürede izlenme rekoru kıran videosu olan Ahmet Parlak kimdir?

Abone ol

O Ses Türkiye'ye dün akşam Mersinli Ahmet Parlak'ın İsyan şarkısı damga vurdu. İnternetteki videosu izlenme rekoru kıran ve kendine has üslubu ile İsyan şarkısını söyleyen Ahmet Parlak dün akşam O Ses Türkiye'te katıldı ve fenomen olan performasını bir kez de sahnede canlı olarak  sergiledi.

İşte Athena Gökhan'ın geçen haftaki bölümde bahsettiği ve "Ben böyle yorum görmedim, çok etkilendim" dediği Ahmet Parlak'ın İsyan şarkısı...

 O SES TÜRKİYE AHMET PARLAK İSYAN ŞARKISI

O SES TÜRKİYE'YE KATILAN AHMET PARLAK KİMDİR?

Nota bilgisinin olmadığını, arkadaş ortamında insanları eğlendirmek için şarkı söylediğini belirten Parlak, o gecenin hikayesini anlattı.

Arkadaşları ile birlikte efkarlı bir anında söylediği Halil Sezai'nin İsyan şarkısına farklı bir yorum katan Ahmet Parlak aslen Mersinli. Mersin'de sahil yolunda fasıllı ocak başı işleten Parlak'ın daha birçok performasnı var İsyan ise bunlardan en çok öne çıkanı.