BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55
HABER /  GÜNCEL

Mersin'de MHP'li grup AK Partililere saldırdı!

Mersin'de MHP'li grup, AK Partili 3 gence saldırdı. Bir petrol istasyonunda yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, AK Partili 3 genç hastanede tedavi altına alındı.

Abone ol

MERSİN 'de aralarında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, milletvekilleri Baki Şimşek ile Ali Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve milletvekili adaylarının da bulunduğu MHP konvoyunun jandarma tarafından durdurulmasına neden olan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

MHP'LİLER VE JANDARMA EKİPLERİ TARTIŞTI

Dün yaşanan olayda, Silifke ilçesindeki seçim çalışmasından dönen ve aralarında MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Başkanı Sebahattin Kılıç ile milletvekili adaylarının bulunduğu MHP konvoyu, korumaların bir kavgaya karıştığı gerekçesiyle Erdemli ilçesi girişinde jandarma ekiplerince durdurulmuş, olayda MHP'lilerle jandarma ekipleri arasında sert tartışmalar yaşanmıştı.

AK PARTİLİ 3 GENÇ DARP EDİLDİ

Olayla ilgili bugün MHP konvoyunun durdurulmasına neden olan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere göre, içerisinde AK Parti'li oldukları ileri sürülen 3 gencin bulunduğu otomobil, Erdemli ilçesinde bir petrol istasyonuna giriyor. Hemen ardından ise MHP konvoyundaki kişilerden olduğu ileri sürülen bir grup aracın arkasından gelerek içerisindekileri tartaklamaya başlıyor. Kısa sürede saldırıya karışan kalabalık daha da çoğalırken, aracın içindekiler darp ediliyor. Bu sırada otomobilin camı da kırılıyor.

ESKİ BAKAN ELVAN'DAN YARALILARA ZİYARET

Olayda darp edilen 3 kişinin Erdemli Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürerken, yaralıların, kendilerini darp edenlerden şikayetçi oldukları öğrenildi. Bu arada seçim çalışmaları kapsamında Mersin'de bulunan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın da bugün hastanede yatan yaralıları ziyaret edeceği öğrenildi.