BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Mersin’de kaza bilançosu: 5 ölü, 2 yaralı

Mersin’in Mut ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.<br/>Edinilen bilgiye göre birin...

Abone ol

Mersin’in Mut ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre birinci kaza, Mut Ermenek yolu Manavgat sırtı 41’ci kilometresinde meydana geldi. Mevlüt Altınsoy yönetimindeki 42 ER 140 plakalı Otobüs, Mut Ermenek İstikametine seyir halinde iken, Yine aynı istikamete gitmekte olan henüz sürücü ve plakası tespit edilemeyen otomobilin otobüsü solladıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek 700 metre uçuruma yuvarlandı.
Kazada, otomobilde bulunan Hasan Bozdemir (35), Muharrem Akça (33), Hacı Hüseyin Baha (35) ve Mustafa Deveci (36) olay yerinde hayatını kaybetti. Durmuş Ali Bozdemir ise yaralı olarak Mut Devlet Hastanesine oradan da durumunun ağır olması sebebiyle Silifke Devlet hastanesine sevk edildi.
Yaralı ve ölenlerin cesetlerini Mersin AKUT kurtarma ekiplerinin 5 saat süren uğraşı sonucu olay yerinden alınabildi.
İkinci Kaza ise İlçeye bağlı Aşağı Köselerli köyü Zeyne yolunda meydana geldi.
Abdurrahman Kahraman yönetimindeki 33 UU 604 plakalı Traktör ile Kemal İpek (18) yönetimindeki 33 U 4464 plakalı motosikletin çarpışması sonucu Motosiklet sürücüsü Kemal İpek olay yerinde yaşamını yitirirken, Motosiklette bulunan Halis Koç, ağır yaralı olarak Mut Devlet Hastanesine oradan da Silifke Devlet Hastanesine sevk edildi.
İki kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)