BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.480,07
HABER /  GÜNCEL

Mersin'de feci kaza

MERSİN'de yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişiye önce bir araç çarptı, sonra da arkadan gelen TIR duramayarak üzerlerinden geçti.

Abone ol

MERSİN'de yolun karşısına geçmek isteyen 2 kişiye önce bir araç çarptı, sonra da arkadan gelen TIR duramayarak üzerlerinden geçti. Kazada, kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi feci şekilde öldü.

Kaza, gece saatlerinde Akdeniz İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi D-400 Karayolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, karşıdan karşıya geçmek isteyen 2 kişiye plakası henüz bilinmeyen bir aracın çarptı. 2 kişi yola savrulurken onlara çarpan araç, olay yerinden kaçtı. Arkadan gelen ve sürücüsünün adı açıklanmayan 41 FN 221 plakalı bir TIR ise duramayarak yolda yatan 2 kişinin üzerinden geçti.

Kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi, olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. TIR'da inceleme yapan polis, sürücüsünü gözaltına aldı. Yapılan incelemenin ardından cesetler, cenaze araçlarıyla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Polis yayalara çarpıp kaçan aracı tespit etmek için harekete geçerken, kazayla ilgili soruşturmaya da devam ediliyor.